A REVIEW OF ی آنفولانزا

A Review Of ی آنفولانزا

A Review Of ی آنفولانزا

Blog Article

در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی

نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده می­‌شود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمی­‌شود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز می‌­گردد.

داروهای اصلی مورد استفاده در درمان آنفولانزا، داروهای ضدویروسی و واکسن‌ها هستند.

استراحت و مصرف مایعات را فراموش نکنید و درصورتی‌که علائمی مانند تب‌ولرز، تنگی‌نفس و اسهال و استفراغ دارید حتماً با پزشک صحبت کنید. در سامانه دکترساینا می‌توانید بدون اتلاف وقت و بدون نیاز به مراجعه حضوری، مشاوره آنلاین پزشکی دریافت کنید.

برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایع­‌ترین سویه‌های ویروس استفاده می­‌کنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویه‌ها آنتی‌بادی ترشح می‌کند تا از شما در برابر ویروس محافظت ‌کنند.

چند روز طول می‌کشد تا از شر آنفولانزا خلاص شویم؟ علائم آنفولانزا معمولاً در عرض ۴-۷ روز شروع به ناپدید شدن می‌کند.

برای بهبود علائم گلودرد و سرفه ناشی از آنفولانزا، می‌توانید سوزش گلو را با غرغره آب نمک گرم تسکین دهید. آب نمک به حل‌شدن مخاط انباشته شده در بینی آنفولانزا اطفال و گلو کمک می‌کند و احساس احتقان را کاهش می‌دهد. شستن بینی با آب نمک و غرغره با آب نمک برای رفع گرفتگی بینی و گلو که ممکن است در زمان آنفولانزا ایجاد شود بسیار مفید است.

علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است. تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی

آشنایی با علت‌های پایین بودن جفت در بارداری و عوارض آن ۱۴۰۱-۰۴-۱۲

برخلاف بیماری آنفولانزا، بیماری کرونا باعث می­‌شود که حس بویایی و چشایی افراد از بین برود.

با این حال، بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این واکسن قادر است علائم کرونا را کاهش دهد. البته برای نتیجه‌گیری قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.

عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در کودکان: آبریزش بینی، تب، درد ماهیچه، استفراغ

Report this page